Cotatie de pret

Pentru a putea oferi o cotatie de pret trebuie sa estimam timpul de lucru necesar realizarii proiectului dumneavoastra. Se vor analiza fisierele transmise catre noi si veti obtine o cotatie de pret.

industrial_worker_PNG11457

Trimite o solicitare

Completati formular de contact de mai jos sau sunati la 0742.334.499. Vom raspunde solicitarilor dumneavoastra in maxim 2 ore.

Nume Prenume

Email

Telefon

Mesaj

Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate si cu politica cookies a sitului web *

Costuri reduse

Debitarea cu jet de apa permite realizarea pieselor avand la baza fisiere in format CAD sau Corel. Nu sunt folosite matrite sau alte utilaje costisitoare. Solicitati o cotatie de pret !

Cantitate minima

Nu exista o cantitate minima de prelucrat. Putem executa o singura piesa sau cantitati foarte mari. Avantajul debitarii cu jet de apa este flexibilitatea productie si pretul competitiv.

Tehnologie

In procesul de productie sunt utilizate echipamente de ultima generatie care ne dau siguranta unor produse finite de inalta calitate si rezistenta.

Finisaje

Debitarea oricarui tip de material este facuta cu o precizie foarte mare. Taieturile sunt perfect netede si nu necesita slefuire.

Materiale debitate

Putem debita orice tip de material:  otel, aluminiu, tabla,  alama, cupru, titaniu, marmura, granit, ceramica, sticla, plastic, materiale composite, cauciuc, etc.

Optimizare

Vom optimiza procesul de taiere astfel incat sa reducem pierderile de material la minim. Programul software poate sa recomande cea mai eficienta taiere.